Voordeligeashangers.nl

Assieraden - herinneren u aan uw dierbare

  • Stijlvolle assieraden en ashangers
  • Een persoonlijk service
  • Assieraden - ashangers, met een betaalbare prijs
Stel uw vraagNaar de winkel

Mini urn en waxinelichthouder

De mini urn edelstaal met kaarsje zilverkleurig is een schitterende waxinelichthouder. U kunt deze waxinelichthouder voorzien van de as van uw dierbare. Onder het kaarsje wat u plaatst, bevindt zich de askamer.

Een rouwperiode is een moeilijke tijd en met deze waxinelichthouders, heeft u altijd een tastbare herinnering. Hiermee kunt u die speciale momenten met uw dierbare herdenken.

Bekijk deze mini urn

Ruime collectie ashangers edelstaal/RVS - dieren ashangers - zilveren ashangers - mini urnen - asarmbanden en asbedels

Nieuw in onze assieraden lijn:
zilveren ashanger hartje

ashanger hartje

Van euro 79

Voor euro 59

Bekijk direct deze zilveren ashanger
voorbeeld gravure

Het laten graveren van uw assieraden - ashangers en mini urnen

Het laten graveren van uw assieraden - ashangers - mini urnen - urnen en dieren ashangers, door onze edelsmid. Gedenksieraden Pool-Boers biedt u de mogelijkheid uw assieraden en ashangers, geheel te laten personaliseren, door een persoonlijke en dierbare tekst en of datum. Al deze gravures zullen worden geplaatst, met puur vakmanschap en de ervaring van onze edelsmid, om u de hoogst haalbare kwaliteit te bieden.

Ook uw assieraden - ashangers laten graveren?

Wat onze klanten zeggen over onze assieraden - ashangers en dieren ashangers

had ik deze site maar eerder gekend nu heb ik voor hetzelfde hangertje dat hier 23.95 euro kost wel 99 euro betaald ben ik even bedrogen , hier zijn eerlijke prijzen

Blanpain Julien

super vriendelijke mensen hele fijne service en snelle levering en een hele mooie hanger kort om deze site een echte aanrader ben super tevreden bedankt voor alles tot nu toe houden zeker contact

FAM Lesierse

Hallo,onlangs mijn meisje verloren.direct 2 hangers besteld en twee dagen later was het bij mij thuis.super kwaliteit.sterk degelijk en vooral heel mooi.goede service en uitleg gekregen.en als je mail stuurt.direct uitleg.ben zeer aangenaam verrast door jullie service.kan het iesereen aanraden.top doe zo verder.zeer wel bedankt natascha

Natascha

prachtige ashanger ontvangen. gisteren besteld en vandaag al geleverd gekregen in belgië. super service

Shana Callewaert

Bedankt voor het mooie sieraad en het medeleven.

Hacour Marc

Hallo
Ik had de hanger silver cross besteld. En ben er super blij mee!!!
Hij is prachtig en de vulruimte voor de as is inderdaad aanzienlijk groot ten opzichte van mijn andere hanger. Ook de verzending was weer super snel. En wat een vriendelijkheid bij deze mensen met hun prachtig bedrijf! Super ben heeeel tevreden! Dank voor alles!!!

Fijne dag,
Mvg. Bianca

Bianca

Love for my father

Naast de pijn en het verdriet, zijn mijn gedachte bij jou. De gedachte dat je er niet meer bent, doet ongeloofelijk veel pijn. Nu koester ik elk moment dat wij samen hadden.
Ik zal je nooit vergeten Pappa.

Love for my mother

Ik ben eindeloos verdrietig geweest, toen jij vertrok. Onze prachtige herinneringen samen drogen mijn tranen nu en verzachten mijn pijn. Elke mooie herinnering die wij gedeeld hebben, zal ik voor altijd koesteren. Ik zal altijd blijven vechten voor mijn bestaan, zoals jij mij dat leerde.
Mamma ik zal voor altijd van je blijven houden!

Mijn drijfveer en motivatie om zoveel mogelijk mensen een mooie herinnering te bieden.
Bedankt voor alles mamma.

Floris Pool