Voordeligeashangers.nl

Wat onze klanten zeggen

Wilt u zelf een review schrijven over Voordeligeashangers.nl? Dat kan!

M Reintjens

Ik ben zo blij met mijn prachtige ashanger. Het design is alsof het voor mij ontworpen is. De levering was supersnel en jullie persoonlijke berichten en blijken van medeleven voelden erg goed. Heel erg bedankt.

Inge

Echt super bedankt voor de goede service! Heb mijn sieraad laten graveren, op maandag besteld en op zaterdag al binnen! De kwaliteit is super mooi en zeker erg betaalbaar!! Bedankt dat ik voor zo’n mooie prijs en kwaliteit, mijn oma voor altijd bij me kan dragen.

Vera De Schrevel

Heel erg tevreden over jullie geweldige service. Hangertje was toch niet helemaal mijn smaak. Meteen kunnen ruilen voor prachtig gegraveerd exemplaar. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Heel erg bedankt!

Eddy kooi

Ik ben zeer tevreden over deze site snelle en goede afhandeling van uw bestelling en de hangers zien er schitterend uit ik kan deze site dan ook van harte aanbevelen

Henriette Modderkolk-heijnekamp

Ik kan niet zeggen hoe enorm ik jullie wil bedanken. Wat een geweldig bedrijf zijn jullie!!! Allereerst de keuze in het assortiment,de prijzen,de levering inclusief mooie brief. Echt dit heeft mij zoveel gebracht.super!!!

Greet

Prachtige bedels en wat een nette levering. Keurig verzorgd met een mooie brief erbij. Dank jullie wel.

Karin

Wow wat is het fotohart van mijn Will gaaf en wat snel geleverd ik ben er zo blij ermee! Heel veel dank! Vriendelijke groet, Karin

Philippe, Veronique, Quinten en Tonya

Toen we via Google op deze site terechtkwamen, viel het ons onmiddellijk op dat de prijzen in vergelijking met de concurrentie (in België) bijzonder competitief waren. De keuze is zeer groot en gevarieerd. Voor ieder wat wils. De bestellingsinterface is niet heel erg duidelijk, zeker niet als je gravureteksten wil bijvragen. Echter, het invullen van […]

Melissa en Mick

Wat een topservice! Zo dankbaar dat ik via deze site een mooie ashanger heb gevonden om mijn Lieve Bink in te doen.. zodat hij voor altijd bij me is. Ik zal dan ook zeer zeker mijn omgeving deze site aanbevelen! Geen zakelijk gedoe.. gevoel dat het uit het hart komt.. ga zo door!

Margot

11 juli 2018 afscheid moeten nemen van onze lieve hond. Omdat we dit van te voren wisten ben ik de week ervoor snel naar een passende mini urn gaan kijken en een asbedel. Al heel snel kwam ik op deze website en daar ben ik gebleven. Een zeer aantrekkelijke prijs en nu alles binnen is, […]