Voordeligeashangers.nl

Philippe, Veronique, Quinten en Tonya

Toen we via Google op deze site terechtkwamen, viel het ons onmiddellijk op dat de prijzen in vergelijking met de concurrentie (in België) bijzonder competitief waren. De keuze is zeer groot en gevarieerd. Voor ieder wat wils.
De bestellingsinterface is niet heel erg duidelijk, zeker niet als je gravureteksten wil bijvragen. Echter, het invullen van een bestelbon is slechts de start van een bijzonder persoonlijk en kwalitatief traject van dienstverlening. In tegenstelling tot de meeste andere websites, word je echt als klant behandeld, en niet als nummer. Er is telefonisch persoonlijk contact op elk mogelijk moment van de dag, om alles in detail te bespreken, niets wordt aan het toeval overgelaten, gewoon fantastisch.
Het contact verloopt steeds sereen, respectvol voor de overledene (zelfs al was het in ons geval ‘alleen maar’ een huisdier), empatisch en tegelijk toch bijzonder professioneel en klantgericht.

TOP-dienstverlening tegen bijzonder scherpe prijzen, met een zeer goede service ook nà verkoop. Heel ons gezin is de zaakvoerders Floris en Angelique erg dankbaar voor wat zij voor ons deden in het verlies van onze Golden Retriever Layla.