Voordeligeashangers.nl

Gedenksieraden

Een gedenksieraad heeft een hoge emotionele waarde. Het moet op symbolische wijze een mooie herinnering zijn aan een verloren dierbare. In dat geval kan het geruststellend zijn om die persoon met u mee te dragen. Bij Pool-Boers begrijpen wij dat in deze gevallen alleen het beste goed genoeg is. Daarom bieden wij de mooiste collectie gedenksieraden van de beste kwaliteit. Deze sieraden zijn gemaakt van goud, zilver en edelstaal/rvs. Altijd met uiterste nauwkeurigheid afgewerkt en altijd tegen een betaalbare prijs.

 

Bekijk hier alle gedenksieraden

 

Populaire gedenksieraden

Bekijk hier alle gedenksieraden

 

Gedenksieraden in alle soorten en maten

Pool-Boers heeft een enorme collectie aan gedenksieraden. Bij ons heeft u de keuze uit ashangers, assieraden, asbedels en as armbanden. Ook hebben wij prachtige ashangers voor dieren in ons assortiment. Deze fraaie herinneringssieraden zijn in diverse stijlen verkrijgbaar. Zo kunt u op liefdevolle wijze uw verloren dierbare altijd met u meedragen. Onze gedenksieraden zijn uit voorraad leverbaar zodat u deze snel in huis heeft.

Een gedenksieraad met as of vingerafdruk

Natuurlijk bent u bij Pool-Boers helemaal vrij om zelf uw herinneringssieraad samen te stellen. Afhankelijk van het door u gekozen herinneringssieraad kunt u kiezen voor het verwerken van as of zelfs een vingerafdruk. Een vingerafdruk kan bijvoorbeeld aan de voorzijde van een medaillon geplaatst worden. Ook kunt u kiezen voor een gedenksieraad met haarlok. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Daarmee versterkt u de herinnering aan uw dierbare op geheel persoonlijke wijze.

Herinneringssieraden voor mannen en vrouwen

Gedenksieraden zijn voor iedereen. Naast onze specifieke collectie gedenksieraden voor vrouwen voeren wij als één van de weinigen ook een eigen herenlijn aan gedenksieraden. Deze bestaat onder meer uit edelstalen en zilveren ashangers én schitterende as armbanden. Bij ons vindt u altijd wat u zoekt!

Persoonlijke ideeën voor uw sieraad

Niet gevonden wat u zoekt? Of heeft u nog zelf een idee die u graag in een herinneringssieraad verwerkt ziet worden? Neem dan contact met ons op via 033 – 75 20 905 of stuur een e-mail naar Gedenksieraden Pool-Boers. Wij helpen u graag bij het vinden van uw mooiste gedenksieraad.