Herdenkingssieraden bestellen | Voordeligeashangers.nl


Voordeligeashangers.nl

Herdenkingssieraden

Met herdenkingssieraden koopt u prachtige sieraden voor dierbare herinneringen. Bij Voordeligeashangers.nl begrijpen wij heel goed dat u de behoefte voelt om dierbare herinneringen van een overleden dierbare te koesteren. Bij het verwerkingsproces bij het verlies van een dierbare kan een herdenkingssieraad een positieve rol spelen en kan u door dit proce heen helpen. In de herdenkingssieraden op onze site is het mogelijk om een kleine hoeveelheid as in het sieraad te verwerken. Daarom zijn de sieraden ook wel bekend als assieraad.

In ons assortiment vindt u tal van verschillende herdenkingssieraden terug. Zo hebben wij ashangers, asbedels, kettingen en armbanden beschikbaar. De sieraden zijn in verschillende materialen beschikbaar, denk hierbij aan edelstaal/RVS of 925 sterling zilver maar ook goud is mogelijk. Naast de materialen waar u uit kunt kiezen zijn er ook tal van stijlen, vormen en thema’s mogelijk. Zo hebben wij herdenkingssieraden in de vorm van een hart, maan. cilinder, traan of vlinder beschikbaar in onze webshop.

 

Bekijk hier alle herdenkingssieraden

 

Populaire herdenkingssieraden

Bekijk hier alle herdenkingssieraden

 

Over onze herdenkingssieraden

Na het overlijden van een dierbare gaat u een zware periode tegemoet. Wij bieden daarom de mogelijkheid om op een toegankelijke manier goedkope herdenkingssieraden aan te schaffen. Zo kunt u die ene speciale persoon nog altijd dicht bij uw hart dragen, misschien wel iedere dag of alleen op speciale momenten. Een herdenkingssieraad is er voor iedereen, of het nu gaat om ouders, grootouders, kinderen of kleinkinderen, we hebben voor iedereen een passende herdenkingssieraad beschikbaar. Al onze herdenkingssieraden worden geleverd in een juwelenzakje, hiermee kunt u het sieraad altijd veilig en goed opbergen.

 

Waarom kiezen voor een van onze sieraden?

We hebben zelf meegemaakt hoe het is om een dierbare te verliezen. Wij zijn op zoek gegaan naar ashangertjes en andere herdenkingssieraden en schrokken van de prijzen en het beperkte aanbod. Dat heeft ons doen bewegen om met onze site iets speciaals te bieden, goedkope herdenkingssieraden van de beste kwaliteit gecombineerd met persoonlijke service. Op al onze sieraden ontvangt u volledige garantie en service. Mocht het sieraad toch niet voldoen aan de verwachtingen, dan kunt het binnen twee weken retourneren.

 

Advies nodig of een herdenkingssieraad bestellen?

Mocht u advies nodig hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij adviseren graag over de verschillende herdenkingssieraden. Al onze bestellingen worden verstuurd en geleverd via PostNL. Zo kan een herdenkingssieraad en hiermee een herinnering aan uw dierbare zo spoedig mogelijk bij uw thuis worden geleverd.