Zakelijke klanten - Voordeligeashangers.nl


Voordeligeashangers.nl

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten

Alle zakelijke klanten, (crematoria en uitvaartondernemers, juweliers) kunnen via ons uitgebreide netwerk van leveranciers ook inkopen bij ons. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot samenwerking op basis van een commissie/bonusregeling (bij elke gegenereerde verkoop). Wij zijn immers importeur van gedenksieraden, met diverse dealer/partner-ships met verschillende leveranciers wereldwijd en bieden daarom tal van mogelijkheden aan tot samenwerking.

Bij diverse partijen wereldwijd breiden wij meer en meer ons assortiment uit. Zeker ook onze nieuw geïntroduceerde zilverlijn is meer dan de moeite waard. Omdat wij merken dat er steeds meer vraag komt vanuit de zakelijke markt, maken wij voor al onze zakelijke prospects, in overleg, graag een passende offerte betreffende uw aanvragen.

Diverse verkoopmethodes

Volgens diverse verkoopmethodes zijn wij ook voor onze zakelijke klanten benaderbaar. Graag bieden wij nieuwe relaties / uitvaartondernemers, de mogelijkheid onder eigen naam of via onze unieke verkoopformule onze gedenksieraden te leveren aan de klant. Als uitvaartondernemer, biedt u dit de mogelijkheid, uw klant nog beter te bedienen en één of meerdere stijlvolle/ passende gedenksieraden aan te bieden. Dit mede om uw dienstverlening nog completer te maken. De keuze is aan u om dit onder uw eigen bedrijfsnaam te doen, of te kiezen voor onze verkoopstrategie. Veel uitvaartondernemers kiezen ervoor om op basis van een commissie/bonusregeling samen te werken en prefereren het om de gehele verdere orderafhandeling/dienstverlening bij ons te laten.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen, met behulp van ons contactformulier of telefonisch indien gewenst.