Voordeligeashangers.nl

Allergische reacties sieraden en assieraden: hoe zit dat?

Blog allergische reacties sieraden en assieraden: hoe zit dat?

Let goed op bij het kopen van uw assieraad

Voor de aanschaf van een gedenksieraad is het belangrijk om te weten of deze een allergische reactie op uw huid kan veroorzaken. Na de keuze van uw gewenste assieraad dient deze beslist geen allergische reactie te veroorzaken. Een gedenksieraad heeft als doel u mooier en gelukkiger te maken bij het dragen. Ook is het een dierbare herinnering aan een geliefd persoon. Er zijn sieraden die niet gedragen kunnen worden omdat ze allergene metalen bevatten. Voordeligeashangers.nl legt uit waar u op moet letten bij het kopen van een ashanger of assieraad.

Allergische reacties op edelstalen assieraden en ashangers

Gedenksieraden die vooral allergische reacties veroorzaken zijn onder andere verchroomde sieraden. Deze sieraden zijn voorzien van een opperlaag van chroom. Dit zijn voornamelijk zeer goedkope en kwalitatief minder hoogwaardige gedenksieraden. Voordeligeashangers.nl heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dus hebben wij alleen gedenksieraden in het assortiment die aan al onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Al onze edelstalen assieraden en ashangers zijn daarom vervaardigd van hoogwaardig 316 L chirurgisch edelstaal. Bekijk hier ons assortiment edelstalen ashangers.

Allergische reacties zilveren assieraden en ashangers

Vooral bij verzilverde gedenksieraden loopt u de kans op allergische reacties. Goedkope zilveren assieraden van mindere kwaliteit zijn namelijk verzilverd. Deze hebben alleen een opperlaag van zilver. Het verzilverde gedeelte van deze sieraden slijt of vergaat na verloop van tijd. Dat betekent dat goedkope zilveren gedenksieraden gaan oxideren wat de allergische reacties op uw huid kan veroorzaken. Extra vervelend als bijvoorbeeld u een nikkel allergie heeft.

Daarom bestaan de assieraden uit de zilverlijn van Voordeligeashangers.nl voor 100% 925 sterling zilver. Dit houdt in dat deze van eerste gehalte zilver gemaakt zijn. 925 sterling zilver bestaat voor 92,50 % uit puur zilver waar 7,5% koper aan is toegevoegd. Koper wordt puur als toevoeging gebruikt om het van nature zachte zilver harder te maken. Met een nikkel allergie, zult u dus bij het dragen van een zilveren assieraad nooit allergisch reageren op eerste gehalte zilver. Wij voeren dus geen verzilverde sieraden in ons assortiment. Onze gedenksieraden zijn puur van 925 sterling zilver en bevatten vanzelfsprekend die hiervoor benodigde keurmerken. Bekijk hier onze zilveren ashangers.

Allergische reacties op gouden assieraden en ashangers

U heeft een prachtig gouden gedenksieraad aangeschaft om uw dierbare te herdenken. Toch krijgt u opeens allemaal groene uitslag op uw huid. Hoe kan dit!?

Deze problemen worden veroorzaakt door het aantal karaats goud. Bij 8 of 9 karaats gouden sieraden bestaan de bestandsdelen uit puur goud lager. Omdat dit type goud uit een veel hogere substantie koper bestaat kunnen deze sieraden na verloop van tijd groen uitslaan en dus allergische reacties op uw huid veroorzaken.

Koop daarom alleen gouden gedenksieraden met een 585 keurmerk! Veel gebruikte aanduidingen zijn verder: 14 k, 14 krt of 585/1000. Dit betekent dat bij 14 krt. sieraden van de 1000 delen er 585 delen puur goud zijn. Als u dus bijvoorbeeld 100 gram 14 krt. goud heeft, betekent dit dat u 58,5% puur goud in handen heeft. Al onze 14K gouden ashangers, bevatten dan ook alle wettelijk voorgeschreven keurmerken. Hierdoor bent u er zeker van dat de kwaliteit gewaarborgd is. Bovendien bevatten deze een veel lager gehalte koper, waardoor een allergisch reactie grotendeels uit te sluiten is. Bekijk hier ons aanbod gouden ashanghers.

Advies over het kopen van de juiste gedenksieraden

Wanneer u op zoek gaat naar een waardig gedenksieraad is het dus belangrijk om te weten of u van verschillende materialen een allergische reactie op de huid kan krijgen. Laat u daarom adviseren door Voordeligeashangers.nl. Wij kunnen u de voor uw huid geschikte materialen aanbevelen zodat u met een gerust gevoel de assieraad of ashanger kunt bestellen die op uw wensen en behoeften aansluit.

Uw dierbare op een persoonlijke manier herinneren? Wij hebben de mooiste collectie assieraden

Is uw dierbare gecremeerd en bent u op zoek naar een waardig aandenken? Bij Voordeligeashangers.nl kunt u kiezen uit een ruim aanbod van de mooiste ashangers en assieraden. Bovendien heeft u de mogelijkheid om deze te personaliseren en kunt u kiezen uit exclusieve ontwerpen. Zo kunt u uw dierbare voor altijd met u meedragen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geef een reactie