Voordeligeashangers.nl

Herinneringssieraad: hoe maak ik de juiste keuze?

Herinneringssieraad: hoe maak ik de juiste keuze?

Kiezen van gedenksieraad eenvoudiger dan u denkt

U bevindt zich in een moeilijke situatie. U heeft pasgeleden een dierbare verloren waar u veel verdriet van heeft. Om deze geliefde te eren wilt u een tastbare herinnering aanschaffen. Maar waar te beginnen? Kiest u voor een sieraad of toch voor een urn? Of misschien beiden? En welke materiaalsoorten zijn er allemaal beschikbaar? Is alles ook te graveren? En hoeveel as past er in de gedenksieraad of urn? Allemaal vragen die door uw hoofd kunnen schieten. Gelukkig is het kiezen van een passende herinneringssieraad eenvoudiger dan u denkt. In dit blog leest u alles waar u op moet letten. Zo vindt u de herinneringssieraad die op al uw wensen aansluit. Wel zo prettig.

De eerste keuze: herinneringssieraad, urn of gedenkteken

Een eerste keuze die u zult moeten maken is of u een herinneringssieraad, urn of gedenkteken wilt aanschaffen. U zult zich dus af moeten vragen of het uw voorkeur heeft om uw dierbare altijd met u mee te dragen of een eervolle plek in bijvoorbeeld uw woning wilt geven. Met een gedenkteken kunt u tevens op een symbolische manier uw dierbare herinneringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit fraaie kaarsjes, tegels, spiegels en zelfs lampjes. Bij urnen heeft u de keuze uit tal van verschillende ontwerpen en groottes. En herinneringssieraden zijn er in hangers, bedels, armbanden en zelfs oorbellen. Wanneer u dit helder heeft kunt u door naar de volgende stap.

Materiaalsoorten van herinneringssieraden en urnen

Bij Voordeligeashangers.nl hechten wij enorm veel waarde aan kwaliteit. Daarom verkopen wij alleen herinneringssieraden en urnen van de meest duurzame en sterke materialen. Zo kunt u bij ons terecht voor zilveren, gouden en RVS gedenksieraden. Ook onze urnen worden van hoogwaardige materialen gemaakt. Messing en edelstaal zijn veelgebruikte materialen. Kortom, qua materiaalsoorten heeft u bij Voordeligeashangers.nl genoeg mogelijkheden!

Herinneringssieraad of urn graveren

Natuurlijk wilt u uw herinneringssieraad of urn een persoonlijk karakter geven. Zo kunt u uw verloren dierbare pas echt eren. Gelukkig kunt u bij Voordeligeashangers.nl vrijwel alle gedenksieraden en urnen laten graveren. Bovendien maken wij gebruik van de speciale diamantgravure techniek. Hiermee blijft de gravure van uw herinneringssieraad of urn jarenlang in absolute nieuwstaat. Qua graveerwerk zijn er genoeg mogelijkheden, van namen tot vingerafdrukken. Bij ons heeft u genoeg mogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden!

Hoeveel as kan er in mijn urn of herinneringssieraad?

Iets waar mensen achteraf pas stil bij staan is de hoeveelheid as die in een herinneringssieraad, urn of gedenkteken past. Het is daarom verstandig om u zich vooraf te laten informeren over het volume. Iedere urn, gedenksieraad en gedenkteken heeft namelijk een verschillende askamer. Waar in het ene sieraad een paar askorrels in passen, past er in de ander misschien wel een afgestreken theelepel aan gezeefde asresten. Kies dus een herinneringssieraad, urn of gedenkteken met de hoeveelheid as die bij u past. Uiteraard helpen wij bij Voordeligeashangers.nl u graag bij het kiezen van het gedenksieraad, urn of gedenkteken die bij u past!

Help! Ik kan nog steeds geen keuze maken!

Heeft u na het lezen van dit artikel nog steeds geen idee welk gedenksieraad, urn of gedenkteken bij u en uw verloren dierbare past? Wij kunnen ons dat erg goed voorstellen. Wij hebben namelijk een enorme collectie ashangers, assieraden, asbedels, dieren ashangers, as armbanden, urnen, askettingen en zelfs gedenktekens. Wij raden u in zulke gevallen aan om met ons contact op te nemen. Wij denken graag met u mee, bij het kiezen van het juiste gedenkteken, de meest geschikte materiaalsoort en natuurlijk ook de gravure. Zo kunnen wij 100% tevredenheid garanderen en heeft u een tastbare herinnering die uw overleden dierbare met respect herdenkt.

Uw herinneringssieraad gevonden maar toch nog vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u uw persoonlijke herinneringssieraad gevonden maar heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op! Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en kunnen u ook adviseren bij het aanschaffen van de beste ashangers en assieraden. Bij ons heeft u bovendien altijd de keuze uit tal van exclusieve ontwerpen. Zo bent u altijd zeker van een prachtige herinnering aan uw dierbare. Voor vragen kunt u per e-mail altijd contact met ons opnemen via pool-boers@voordeligeashangers.nl. Liever direct contact? Bel dan naar 033-7520905. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geef een antwoord