Voordeligeashangers.nl

Dieren urn: een waardig afscheid van uw huisdier

Dieren urn: een waardig afscheid van uw huisdier

Dierenurnen voor honden, katten en andere dieren

Uw huisdier verliezen is een verdrietig moment. Na jaren van mooie momenten heeft uw hond of kat een belangrijke plek in uw hart ingenomen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen een herinnering aan hun huisdier in huis willen halen. Zeker als uw huisdier gecremeerd is in een crematorium. Dieren urnen worden dan ook steeds populairder. Heeft u een ander huisdier gehad? Ook dan bieden wij voldoende mogelijkheden om deze op respectvolle wijze te herdenken. In dit artikel leggen wij dan ook uit hoe u uw huisdier kunt herdenken en welke mogelijkheden u met een dieren urn heeft.

Dieren urn: meer dan een gedenkteken

Dierenurnen zijn van de mooiste materialen vervaardigd. Daarmee zijn ze meer dan zomaar een gedenkteken. Door de mooie en duurzame materialen is hoogstaande kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast zijn dierenurnen ook vaak te personaliseren. Daarmee kunt u de huisdieren urn helemaal naar uw wens samenstellen en afstemmen op uw verloren kameraad. Bekijk hier ons aanbod dierenurnen.

Dierenurnen: geschikt voor alle dieren

Naast honden en katten zijn er nog genoeg andere dieren en huisdieren waar u respectvol afscheid van wilt kunnen nemen. Een dieren urn is dan ook uitermate geschikt voor paarden, hamsters, konijnen en andere dieren. Bent u dus specifiek op zoek naar een urn van één van deze of andere (huis)dieren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht naar de mooiste dierenurnen voor uw (huis)dier.

Huisdier urn kopen: heel veel verschillende materialen

In ons assortiment vindt u dierenurnen in verschillende stijlen en ook verschillende materialen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor edelstaal of messing. Afhankelijk van het type urn kan deze binnen én buiten geplaatst worden. Zo kunt u ook buiten een fraaie herdenkplek creëren.

Goud, zilver en afwerking met parelmoer behoren allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, u vindt altijd een dieren urn die bij u en uw oude huisdier past.

Dierenurnen met kaarshouder

Over het algemeen heeft een urn of mini urn alleen een askamer. Toch kunt u uw urn extra verfraaien met een kaarshouder. In deze urnen is namelijk ruimte voor een waxinelichtje. Hiermee creëert u extra sfeer op de gedenkplek.

Huisdier urn: van klein tot groot!

Ook voor uw huisdier heeft u keuze uit grote én kleinere mini urnen. Mini dierenurnen zijn een kleinere variant op de standaard urn. In een mini urn kan dan ook een kleinere hoeveelheid as bewaard worden. Dankzij het kleinere formaat kunt u de mini urn overal plaatsen waar u het maar wenst. Dat zorgt ook dat deze minder in het oog springen. Fijn als u toch een herinnering in huis wilt halen maar deze niet prominent aanwezig hoeft te zijn.

Dieren urn personaliseren en decoreren

De meeste dierenurnen zijn vooraf gedecoreerd met figuren of pootafdrukken. Toch is het mogelijk om deze verder te personaliseren en/of te decoreren. Zo kunt u de huisdier urn bijvoorbeeld van de naam van uw hond of kat voorzien. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken wij met u de mogelijkheden!

Een dieren urn als herinnering aan uw huisdier?

Heeft u uw huisdier laten cremeren en bent u op zoek naar het perfecte aandenken? Voordeligeashangers.nl heeft een ruim aanbod dieren urnen en mini dieren urnen. Zo haalt u een waardig gedenkteken in huis en geeft u daarmee uw verloren huisdier een mooie plek in uw woning. Voor vragen kunt u per e-mail altijd contact met ons opnemen via pool-boers@voordeligeashangers.nl. Liever direct contact? Bel dan naar 033-7520905. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geef een reactie