Voordeligeashangers.nl

Persoonlijke urn hond

Mini urn hond: voor uw kleine of grote rakker

Persoonlijke urnen voor honden

Het verliezen van een hond is een verdrietige gebeurtenis. Ook voor kinderen kan het moeilijk zijn als hun vriendje komt te overlijden. Samen spelen, stoeien, knuffelen of zelfs samen slapen. Een hond maakt deel uit van het gezin waardoor het verlies vaak net zo groot is als wanneer men een dierbaar persoon verliest. Een mini urn kopen waarin de overgebleven as bewaard kan worden maakt het rouwproces iets draaglijker. Zo heeft u altijd een symbolische en tastbare herinnering aan uw maatje. In deze blog vertellen we u graag welke mogelijkheden er zijn.

Mini urn hond: geschikt voor alle honden

Groot of klein, dik of dun, elke hond verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering. Een persoonlijke urn hond is hier zeer geschikt voor. Door het bescheiden formaat kunt u hem op elke gewenste plek neerzetten, zonder dat hij opvalt. Ondanks het kleine formaat kunnen er zowel kleine als grote honden mee herdacht worden. U kunt er een klein beetje as in doen. Heeft u as over, dan kunt u meerdere mini urnen vullen en deze wellicht schenken aan iemand die ook een goede band met uw hond had. We begrijpen natuurlijk dat u de urn liever niet zelf vult. Dit kunnen wij met uiterste zorg en respect voor u doen.

Diverse soorten beschikbaar

Het is fijn als de mini urn een mooi plekje in uw huis krijgt en tevens mooi staat bij uw interieur. Daarom zijn er verschillende varianten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een mini honden urn in de vorm van een hartje, met of zonder voetpootjes erop en in diverse kleuren. Er zijn zelfs mini urnen waar een waxinelichtje in kan, om extra warmte te geven aan de bijzonder gedenkplek. Kortom, u vindt altijd een mini urn die bij uw wensen past. Bekijk hier ons aanbod mini dierenurnen.

Persoonlijke urn hond

De meeste persoonlijke urn hond zijn gedecoreerd met pootafdrukken. U kunt deze nog persoonlijker maken door de naam, een datum of een bijzondere spreuk te laten graveren. Iedere hond is uniek en daarom heeft u wellicht speciale wensen. Neem in dat geval gerust contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is.

Persoonlijke honden urnen van de beste kwaliteit

In tegenstelling tot het leven is een herinnering voor altijd. Daarom zijn de mini honden urnen vervaardigd van hoogwaardig materiaal, zodat het aandenken blijvend is. In ons assortiment kunt u kiezen uit edelstaal of messing. Beide materialen zijn van hoge kwaliteit en lenen zich uitstekend voor gravering of decoratie. Bovendien hoeft u vanwege de hardheid niet bang te zijn voor beschadigingen. Had uw viervoeter een favoriete plek in de tuin en wilt u graag op die plek herdenken? Dat is zeker mogelijk. De mini urnen van edelstaal roesten niet en kunnen dus gerust buiten geplaatst worden.

Een mini honden urn als mooie herinnering

Heeft u onlangs uw hond laten cremeren en wilt u een mooie gedenkplek creëren? Voordeligeashangers.nl heeft een ruim aanbod mini urnen om de as van uw hond veilig in te bewaren. Zo krijgt uw verloren maatje een speciaal plekje in huis, tastbaar maar toch onopvallend. Verdient uw hond een speciaal plaatsje in uw hart? Met een dieren ashanger draagt u de as iedere dag dicht bij u, of alleen op speciale momenten. Bekijk ons assortiment en ontdek welke variant het best bij u en uw hond past. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op via pool-boers@voordeligeashangers.nl. Heeft u liever persoonlijk contact? Bel ons gerust op 033-7520905. We kijken graag hoe we uw herinnering nog mooier kunnen maken.

Geef een antwoord