Voordeligeashangers.nl

Mini urn kat: om uw favoriete huisgenootje te herdenken

Mini urn kat: om uw favoriete huisgenootje te herdenken

Mini urnen voor katten

Net als wij zijn katten de hele dag in en rondom het huis te vinden. Ze worden nieuwsgierig tijdens het eten, komen knuffelen op de bank en zijn er voor u bij thuiskomst. Ze maken echt deel uit van het gezin. Daarom begrijpen we dat het verlies van uw kat grote impact kan hebben. Zeker wanneer u kinderen heeft en zij een sterke band met het beestje hadden. Deze verdrietige gebeurtenis verdient daarom een symbolische en tastbare herinnering in de vorm van een mini urn voor katten. Dit maakt het rouwproces iets draaglijker. Er zijn verschillende mogelijkheden en deze vertellen we u graag.

Mini urn kat: geschikt voor alle katten

Hoe oud uw kat ook geworden is, iedere poes verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering. Een mini urn kopen voor uw kat maakt het mogelijk om dagelijks aan hem of haar terug te denken. Omdat de urn zeer klein is kunt deze overal neerzetten, zonder dat hij in het oog springt. Vanwege het kleine formaat kan er slechts een klein beetje as in de urn bewaard worden. Het voordeel hiervan is dat u er meerdere urntjes mee kunt vullen en desgewenst op verschillende plekken kunt neerzetten. Het is ook een mooi gebaar om een mini urn te schenken. Bijvoorbeeld aan de oppas die vaak zorg gedragen heeft voor uw kat. Het kan vervelend zijn om de mini urn zelf met as te vullen, dat begrijpen we natuurlijk. Daarom doen we dit graag met uiterste zorg voor u.

Diverse soorten beschikbaar

Net als mensen heeft iedere kat zijn eigen persoonlijkheid. Een mini urn die past bij het karakter van uw kat zou daarom een mooie herinnering zijn. Daarom hebben wij een breed assortiment aan mooie mini urnen, ieder met zijn eigen uitstraling. Een urn gemaakt van messing is een geliefde klassieke variant, die fraai bewerkt is. Deze past perfect bij een elegante kat. Of kies voor een meer eigentijdse mini urn voor de speelse poes. Bracht u kat warmte in huis? Voor deze knuffelbeestjes zijn er mini urnen waar een waxinelichtje in kan, om de gedenkplek extra warmte te geven. Kortom, er is altijd een mini urn die bij u en uw kat past. Bekijk hier ons aanbod mini dierenurnen.

Uw mini urn kat nóg persoonlijker

Veel van onze mini urnen voor katten zijn versierd met pootafdrukken. Iedere beestje is natuurlijk uniek en daarom is het mogelijk om de naam, een datum of een bijzondere spreuk te laten graveren. Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact op. Samen met onze edelsmid zullen we kijken wat er mogelijk is.

De beste kwaliteit voor uw kat

Hoewel het leven van een kat relatief kort is, moet een aandenken voor altijd zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan hoge kwaliteit van onze mini katten. Of u nu kiest voor edelstaal of messing, beide materialen zijn zeer duurzaam en goed te graveren of te decoreren. Vanwege de hardheid zijn beschadigingen vrijwel onmogelijk. Bovendien roesten mini urnen van edelstaal niet waardoor ze ook buiten geplaatst kunnen worden. Creëer bijvoorbeeld een mooie gedenkplaats in de tuin waar uw kat het liefst lag te slapen.

Een mini katten urn voor een tastbare herinnering

Is uw kat onlangs gecremeerd en wilt u de as graag bewaren op een mooie, maar veilige manier? Dat kan met de mini katten urnen van Voordeligeashangers.nl. Zo creëert u een herdenkplek in huis of in de tuin, tastbaar maar toch onopvallend. Heeft uw kat voor altijd een plaatsje in uw hart veroverd? Met een dieren ashanger kunt u de as iedere dag, of alleen op speciale momenten, bij u dragen. Bekijk ons assortiment en vind een mini urn die het best bij uw wensen past. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op via pool-boers@voordeligeashangers.nl. Persoonlijk contact is uiteraard ook mogelijk, bel ons gerust op 033-7520905. We denken graag met u mee in deze moeilijke situatie.

Geef een reactie