Voordeligeashangers.nl

Mini urn kopen: wat zijn de mogelijkheden?

Mini urn kopen wat zijn de mogelijkheden

Mini urnen in tal van ontwerpen en afwerkingen verkrijgbaar

Mini urnen. Steeds vaker krijgen wij de vraag wat de mogelijkheden zijn. Van klassiek tot strak modern, mini urnen worden steeds populairder. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de afmetingen van een mini urn. Deze zijn compacter dan die van een standaard urn of grote urn. Een mini urn kunt u dan ook overal in huis plaatsen. Handig want zo haalt u een prachtig aandenken in huis maar neemt hij geen prominente plek in uw inrichting in. Ook een mini urn kopen? Lees dan hier wat de mogelijkheden zijn!

Messing mini urnen met klassieke look

Voor mensen die van traditionele ontwerpen houden is een klassieke mini urn uitermate geschikt. Mini urnen met een klassieke look zijn gemaakt van messing en vaak deels met de hand beschilderd. Dat maakt dat deze mini urnen er weliswaar schitterend uitzien maar tegelijkertijd erg lastig te graveren zijn. Laat u vooraf dan ook inlichten wat de mogelijkheden zijn. Bekijk hier onze collectie messing mini urnen…

Moderne mini urnen: vrijwel alles mogelijk

Met een moderne mini urn, gemaakt van edelstaal, heeft u de meeste mogelijkheden. Deze urnen zijn volledig te graveren en eventueel te voorzien van een vingerafdruk zodat u de mini urn net wat persoonlijker maakt. Tevens zijn moderne mini urnen in tal van ontwerpen verkrijgbaar. Zo vindt u altijd wat u zoekt!

Mini urnen voorzien van waxinelichtje: sfeervol en betaalbaar

Wilt u een sfeervolle en respectvolle herdenkplek creëren? Kies dan voor een mini urn met waxinelicht. Deze mini urnen zijn veelgevraagd en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zilver, goud en rosé goud. Mini urnen met waxinelichtjes zijn ook eenvoudig te personaliseren. Zo kunt u kiezen voor hoogwaardige plating in het geval van goud en rosé goud. Daar bovenop kunt u een tekst voor uw overleden dierbare erin laten graveren of eventueel kiezen voor een symbool graveren. Kortom, mini urnen met waxinelicht bieden luxe, zijn van hoogwaardige kwaliteit maar zijn bovenal goed betaalbaar.

Roos mini urnen: afgewerkt in prachtig edelstaal

Wilt u uw verloren dierbare op een bijzondere wijze herdenken? Kies dan voor een mini urn in de vorm van een roos. Deze fraaie mini urnen zijn gemaakt van prachtig afgewerkt edelstaal. Dat betekent in de praktijk dat roos mini urnen ontzettend duurzaam zijn en ook eenvoudig te onderhouden zijn. Tevens zijn deze mini urnen ook uitermate geschikt om te personaliseren met een edelstalen plaatje. Qua kleuren heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een messing variant met een witte bloem, een rode bloem of geheel grijze bloem. De roos mini urn wordt in een luxe bewaardoos verpakt zodat hij veilig bij u thuis aankomt.

Mini dierenurnen voor honden en katten

Natuurlijk heeft voordeligeashangers.nl ook mini dierenurnen voor honden en katten in het assortiment. Het overlijden van uw geliefde huisdier is altijd een verdrietig moment. Geef uw verdriet een mooi plekje met een mini urn voor uw hond of kat. Bekijk hier onze collectie mini dierenurnen…

Mini urn voor binnen of buiten

Een mini urn kan zowel geschikt zijn voor binnen als voor buiten. Sommige mensen vinden het prettiger om een mini urn niet in huis te plaatsen. Mini urnen voor buiten zijn dan een welkome oplossing. Met een mini urn voor buiten creëert u in uw tuin, op de begraafplaats of willekeurige andere herdenkplek een fijne plek om de overledene te herdenken. Meer weten over een mini urn voor buiten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Standaard zijn alle mini urnen geschikt voor binnen. Voor buiten kan dat verschillen. Laat u dus vooraf goed informeren.

Een mini urn als herinnering kopen?

Heeft u na het lezen van dit artikel ook interesse in het kopen van één mini urn of meerdere mini urnen? Bekijk dan hier ons complete aanbod mini urnen. voordeligeshangers.nl is dé urnen webshop met de mooiste collectie urnen en mini urnen. In onze urn webshop vindt u altijd een waardig aandenken. Voor vragen kunt u per e-mail altijd contact met ons opnemen via pool-boers@voordeligeashangers.nl. Liever direct contact? Bel dan naar 033-7520905. Waar mogen wij u mee helpen?

Geef een antwoord