Voordeligeashangers.nl

Urnen en mini urnen personaliseren

Urnen en mini urnen personaliseren

Handgemaakte urnen van de beste kwaliteit

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een crematie. In 2018 ligt dat percentage al op 64,74%. Het aantal mensen dat zijn aandenken wil personaliseren stijgt daarmee ook. Het personaliseren van een urn of mini urn wordt steeds populairder. Iedereen wil namelijk zijn dierbare op een persoonlijke manier kunnen herdenken. Maar wat zijn de mogelijkheden? Voordeligeashangers.nl legt het u uit. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan urnen en mini urnen die u op de mooiste manieren kunt personaliseren. Zowel in een klassieke uitvoering als modern en stijlvol vormgegeven.

Urnen en mini urnen personaliseren: de mogelijkheden

Urnen en mini urnen kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd en gekozen worden. Allereerst heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een klassieke messing urn of mini urn. Daarnaast heeft u de keuze uit tal van hoogwaardige edelstalen mini urnen. Deze zijn in het bijzonder prachtig te graveren. Het graveren van een urn is een fraai eerbetoon aan de overledene. U bedenkt de tekst en onze edelsmid kan het voor u graveren. Naast het graveren van een urn heeft u de keuze uit verschillende materialen en ontwerpen. Van fotolijst urn tot urnen in de vorm van een roos. Altijd gemaakt van de beste materialen. Bekijk hier ons actuele aanbod urnen en mini urnen.

Messing urnen graveren

Het graveren van messing urnen is erg specialistisch en nog volop in ontwikkeling. Een messing urn wordt afhankelijk van de vorm en/of afmetingen gegraveerd met bijvoorbeeld een diamantpunt graveermachine of lasergravure. Het is daarom niet mogelijk om alle messing urnen en mini urnen te laten graveren. Neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden.

Urnen en mini urnen: exclusieve ontwerpen

Naast het graveren van urnen worden exclusieve urnen ook steeds populairder. Voordeligeashangers.nl is daarom een unieke samenwerking begonnen om u de mooiste en meest exclusieve ontwerpen aan te kunnen bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een edelstalen mini urn met engel? Of een werkelijk prachtige mini urn in edelstaal met waxinehouder? Deze urnen worden van de mooiste en beste materialen vervaardigd. Heeft u andere ideeën of wensen? Neem dan contact met ons op. Samen met u komen wij tot het mooiste ontwerp zodat u een prachtige en persoonlijke herinnering aan uw dierbare heeft.

Handgemaakte urnen

Vakmanschap staat bij voordeligeashangers.nl hoog in het vaandel. Daarom worden alle urnen en mini urnen deels met de hand vervaardigd. Dit kunt u ook terugzien in de details die de urnen hebben. Tot in het kleinste detail worden de urnen gemaakt. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en heeft u altijd een prachtig aandenken aan uw dierbare.

Urn of mini urn laten vullen

Naast het personaliseren van een urn of mini urn moet deze natuurlijk nog gevuld worden. Het is gebruikelijk om dit zelf te doen. Standaard leveren wij bij al onze urnen materiaal mee waarmee u de urn kunt vullen. Als u het niet prettig vindt om een urn te vullen, zorgen wij dat de urn met zorg en respect voor u gevuld wordt. U ontvangt hierbij fotografisch documentatie dat het inderdaad om de as van uw dierbare gaat.

Verzending & levering van uw gepersonaliseerde urn of mini urn

Al onze urnen worden met de grootste expertise en de hoogst haalbare nauwkeurigheid verpakt. Dit in de meest deugdelijke en hoogwaardige verpakking van de leverancier. De gepersonaliseerde urnen en mini urnen worden per pakketpost en met track en trace naar u verzonden. Zo heeft u de hoogst haalbare kwaliteit van levering en weet u direct wanneer u het pakketje kunt verwachten. De levertijd van een gepersonaliseerde urn is natuurlijk anders dan die van een standaard urn. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u direct informeren over de levertijden.

Uw dierbare op een persoonlijke manier herinneren? Wij hebben de mooiste collectie urnen en mini urnen

Is uw dierbare ook gecremeerd en bent u op zoek naar een waardig aandenken? Bij voordeligeashangers.nl kunt u kiezen uit een ruim aanbod van urnen en mini urnen van de hoogste kwaliteit. Bovendien heeft u de mogelijkheid om deze te personaliseren en kunt u kiezen uit exclusieve ontwerpen. Zo kunt u uw dierbare een mooie plek geven en de herinneringen voor altijd met u meedragen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geef een antwoord