Voordeligeashangers.nl

Urnen en gedenksieraden: trends 2019

Urnen en gedenksieraden: trends 2019

Herinneringssieraad en urn mag steeds vaker gezien worden

Ook assieraden, ashangers en urnen zijn gevoelig voor trends. En in 2019 is dat niet anders. Tegenwoordig mogen gedenksieraden en urnen door iedereen gezien worden. Vaak zijn deze zo mooi ontworpen dat de dierbare herinnering aan opa, oma, vader of moeder ook echt gezien mag worden. Maar wat zijn dan de belangrijkste trends en vragen die wij vanuit de markt krijgen? Voordeligeashangers.nl zet het voor u op een rijtje!

Chirurgisch edelstaal geliefd bij het kopen van gedenksieraden en urnen

Gaat u voor de hoogst mogelijke kwaliteit? Grote kans dat u dan voor een urn of gedenksieraad van edelstaal kiest! Ook in 2019 blijft edelstaal enorm geliefd. En dat is niet alleen vanwege de geweldige kwaliteit. Edelstaal kenmerkt zich namelijk ook door zijn gunstige prijsstelling.

Onze urnen, mini urnen en gedenksieraden kunnen van het uiterst duurzame 316L Chirurgisch edelstaal vervaardigd worden. Naast de duurzaamheid en gunstige prijs zijn gedenksieraden en urnen van edelstaal ook moderner, sierlijker en mooier dan standaard sieraden.

Gedenksieraden en urnen personaliseren

Een andere belangrijke trend voor 2019 is het personaliseren van urnen en herinneringssieraden. Tegenwoordig wil iedereen graag dat deze helemaal op zijn of haar verloren dierbare is afgestemd. Bij ons kunt u het met uw eigen dierbare tekst laten graveren zoals u dat zelf wilt. Zowel de edelstalen candle urntjes (gelaserd) als ook alle hangers, met diamantgravure. Hoewel alles mogelijk is moet u wel rekening houden met een langere levertijd. Maar het resultaat is dan ook verbluffend!

Moderne edelstalen mini urn in opkomst

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in mini urnen. En dan vooral in edelstalen mini urnen met modern ontwerp. Vooral onder jongeren en ouderen zijn mini urnen erg populair. Dit heeft alles te maken met de fraaie designs en vormgeving van de urnen. Bovendien kunt u ze overal in huis plaatsen zonder dat daar veel ruimte nodig is. Fijn, want op die manier kunt u uw dierbare overal in huis of in de tuin herinneren.

Daarnaast bieden mini urnen de gelegenheid voor meerdere familieleden om hun dierbare te herdenken. Wij zien een duidelijke toename in de vraag van de gehele familie / alle nabestaanden, die hun verloren dierbare met meerdere gepersonaliseerde urnen willen herdenken.

Zilver nog steeds de populairste kleur bij urnen en gedenksieraden kopen

Bij het kopen van gedenksieraden en urnen kiezen consumenten nog steeds graag voor zilver. Zilver is stijlvol en tijdloos. Deze kleur kan altijd! Hoewel andere kleuren in opkomst zijn kunnen deze aantallen nog niet tippen aan zilverkleurige gedenksieraden en urnen.

Diamantgravure steeds vaker gekozen als graveertechniek

We schreven er in een eerder blog al eens over, diamantgravure. Deze graveertechniek wordt onder consumenten namelijk steeds populairder. Dit heeft alles te maken met de duurzaamheid van deze techniek. Met diamantgravure kan er dieper in een urn of gedenksieraad gegraveerd worden waardoor uw persoonlijke boodschap langer mooi blijft dan bij lasergravure. Lasergravure vervaagt namelijk sneller. Lees hier alles over deze duurzame graveertechniek.

Toch moet u wel rekening houden met een verschil in kosten. Hoewel diamantgravure niet veel duurder is dan lasergravure zijn er wel verschillen. Het graveren met de diamanttechniek is namelijk lastiger dan de computergestuurde lastertechniek. Voor vragen over de kosten kunt u het beste eerst contact met ons opnemen.

Uw herinneringssieraad of urn gevonden maar vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u uw persoonlijke gedenksieraad of urn gevonden maar heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op! Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en kunnen u ook adviseren bij het aanschaffen van de beste ashangers, assieraden, asbedels, as armbanden, gedenktekens, urnen en mini urnen. Bij ons heeft u bovendien altijd de keuze uit tal van exclusieve ontwerpen. Voor vragen kunt u per e-mail altijd contact met ons opnemen via pool-boers@voordeligeashangers.nl. Liever direct contact? Bel dan naar 033-7520905. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geef een antwoord